Proizvodi

Proizvodi

Naše metle su savršene za bilo koje mesto gde je potrebno skupljati prašinu i prljavštinu. Ovde možete naći sve vrste metli koje proizvodimo, od najmanjih metli za male površine do najvećih metli namenjenih za velike industrijske površine. One su savršene bilo za unutrašnje ili spoljašnje čišćenje površina. Moguće ih je koristiti i u blizini bazena jer sirkove metle neće reagovati na hlor ili izbeljivač. Samim tim njih je moguće koristiti kako na mokrim tako i na suvim površinama.

Kvalitetna završna obrada metli omogućava da se prilikom čišćenja skupe i najsitnije čestice sa površine.

Za metle koje proizvodimo uvek se koristi sirak visokog kvaliteta i drvene drške od kvalitetnog tvrdog drveta.

Osim više načina izrade tela metle, u ponudi imamo i više vrsta drški. U slučaju da Vam klasična drška ne odgovara, istu je moguće prilagoditi po dužini. Standardne narudžbine variraju po dužini drške metle od 85 cm do 110 cm. Postoji mogućnost da se drška metle oboji u boju koja Vama odgovara, čime „Danke“ metle postaju idealne za radna mesta gde je potrebno čistiti bez rizika kontaminacije različitih radnih lokacija.

Za više informacija o metlama prilagođenim Vašim specifikacijama pogledajte na ovoj stranici.

Idealna metla za domaćinstvo. Sirkova metla srednje veličine sa metalnim ojačanjem na spoju tela metle i drške i tekstilnim ukrasom.
Kako to i samo ime sugeriše metla je namenjena za čišćenje velikih površina koje se najčešće mogu naći u okviru industrijskih postrojenja.
Iako se po samom imenu može naslutiti kome je metla namenjena, ime metle pre svega opisuje njene dimenzije jer zbog kraće drške i manje težine više odgovara deci ili osobama manjeg rasta.
Metlica malih dimenzija koja se lako može smestiti unutar auta ili unutar ormara za odeću. Namenjena je za čišćenje malih teško dostupnih površina.
Metlica bez drške koja je savršena za čišćenje malih radnih površina ili predmeta.
Metlica malih dimenzija savršena za čišćenje teško dostupnih mesta ili malih predmeta.
Metla bez drške sa veličinom tela klasične metle. Namenjena za čišćenje teško dostupnih mesta gde bi sa klasičnom metlom sa drškom bilo nemoguće pravilno očistiti površinu.
Tri puta šivena klasična metla standardnih dimenzija namenjena je za čišćenje svih vrsta površina bilo da se radi o domaćinstvu ili o privrednom objektu.
Klasična četiri puta šivena metla idealna je za čišćenje kako zatvorenih tako i otvorenih površina. Idealna je za domaćinstva.
Klasična metla sa dekorativnim načinom pletenja vrha tela metle i plastičnim poklopcem na vrhu koji ujedno služi kao zaštita od habanja.
Klasična metla, pet puta šivena radi ojačane strukture tela metle. Idealna je za čišćenje svih vrsta površina.
Metla sa metalnom dekoracijom na vrhu. Idealna je za čišćenje svih vrsta površina.
Klasična metla sa dekoracijom na vrhu metle u obliku kruške.